Σύντομο βιογραφικό  

Είμαι Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι. Ακόμη, είμαι υποψήφια Διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχω ολοκληρώσει τετραετή εκπαίδευση στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία παιδιών-εφήβων και ενηλίκων στο Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας. Το δίπλωμα ειδίκευσης στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία, του Κέντρου Τέχνης και Ψυχοθεραπείας, είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ψυχοθεραπείας (EAP). Επίσης, έχω πραγματοποιήσει διετή εκπαίδευση στη Λογικοθυμική και Γνωστική Συμπεριφορική προσέγγιση (RE & CBT) σε παιδιά και εφήβους στο Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής & Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Albert Ellis στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Επιπλέον, είμαι εκπαιδευμένη στην κλίμακα αξιολόγησης νοημοσύνης για παιδιά WISC III, στο σύστημα Achenbach για εμπειρικά βασισμένη αξιολόγηση (ΣΑΕΒΑ) και στις προβλητικές δοκιμασίες αντίληψης παιδιών και ενηλίκων (Children’s Apperception Test και Thematic Apperception Test).

Τα τελευταία 10 χρόνια έχω εργαστεί σε Κέντρα Ψυχικής Υγείας καθώς και σε Ψυχοπαιδαγωγικά Συμβουλευτικά Κέντρα και σχολεία, προσφέροντας υπηρεσίες ατομικής ή ομαδικής θεραπείας σε παιδιά/ εφήβους, ενηλίκους και οικογένειες. Έχω συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων και ως ομιλήτρια, με στόχο πάντοτε να εξελίσσω τις γνώσεις μου και να προσφέρω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδίκευσης στους ανθρώπους που με επιλέγουν.

Ο χώρος μας

Χάρτης

  • Επικοινωνία

    Διεύθυνση: Σαλαμίνος 33, Μαρούσι
    Τηλέφωνο: 6972273552
    E-mail: malandrimatina@gmail.com